Sabitrie

De Reis Van Mijn Spirituele en Innerlijke Groei.

Mijn reis begon met het ontvangen van ingevingen via de goddelijke energie, dit op verschillende manieren. Of het nu het lezen van gezichten, foto’s of bloemen was, of door simpelweg het luisteren naar de klank van iemands stem, de antwoorden kwamen in allerlei manieren tot mij, deze vormen nu de basis van mijn begeleiding, waarmee ik anderen nu kan ondersteunen op hun levenspad.

In mijn werk is het mijn streven om een veilige en liefdevolle ruimte te creëren, waarin persoonlijke groei en spiritualiteit centraal staan.

Met een open hart sta ik klaar om jou te begeleiden op jouw reis naar innerlijke kracht, balans en een leven vol vervulling.

Met warme groet,

Sabitrie.

Ram

In je Kracht Staan, is de Sleutel tot Succes.

Als coach koester ik een diepe passie voor het voortdurende pad van zelfontdekking en deel ik graag mijn persoonlijke lessen en inzichten. Ik maak gebruik van verschillende technieken, zoals meditatie, ademhalingsoefeningen,  visualisatie, affirmaties, energiewerk en positiviteits oefeningen. Op deze manier begeleid ik mijn cliënten om hun innerlijke kracht te omarmen en hun diepste verlangens te realiseren, zoals het bereiken van een gelukkiger, gezonder leven en het verwezenlijken van persoonlijke doelen.

De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig, zolang je maar een begin wilt maken om jezelf te leren kennen en je volledige potentieel te willen benutten.

Mijn persoonlijke, liefdevolle missie is onvoorwaardelijk voor eenieder klaar te staan door middel van coaching, met de hoop samen een gelukkig leven te leiden op onze mooie planeet.

Met vriendelijke groet,

Ram.

© Copyright 2024 - BeTheMasterOfYourHappiness.