Workshop: Intuïtieve mandala tekenen 13 Mei 2024

Op maandag 13 mei 2024 organiseerde “Be The Master Of Your Happiness” een Intuïtieve mandala workshop. Deze dag van creatieve expressie en zelfontdekking bood een unieke gelegenheid om te ontspannen, te tekenen en te luisteren naar onze intuïtie.
De workshop begon met ademhalings- en ontspanningsoefeningen, inclusief een 3-minuten meditatie, die hielpen om de focus te verbeteren en een bewustere verbinding te creëren tussen lichaam, intuïtie en creativiteit als voorbereiding op het maken van de mandala tekeningen.

De deelnemers werden aangemoedigd om zich te laten leiden door hun intuïtie terwijl ze hun eigen mandala ontwierpen en kleur gaven, begeleid door rustgevende muziek. Het was opmerkelijk hoe iedereen een unieke draai gaf aan deze meditatieve kunstvorm.
Een hoogtepunt van de avond was de persoonlijke reading. Elke deelnemer trok een spirituele kaart die vervolgens werd geïnterpreteerd in relatie tot hun intuïtief gecreëerde mandala. Dit leverde diepgaande inzichten en reflecties op, waardoor de deelnemers hun creaties op een nieuwe, verhelderende manier konden begrijpen.

Het was hartverwarmend om te zien hoe mensen zich openstelden en hun creatieve zelfvertrouwen ontwikkelden gedurende de workshop. De combinatie van kunst, spiritualiteit en mindfulness bood een holistische ervaring die zowel inspirerend als verrijkend was.

Al met al was onze mandala workshop een succesvolle reis naar zelfexpressie en innerlijke groei. We kijken ernaar uit om meer van deze betekenisvolle evenementen te organiseren en anderen te helpen hun creatieve potentieel te ontketenen terwijl ze zich verbinden met hun innerlijke wijsheid.

Heb je interesse om deel te nemen aan toekomstige workshops of evenementen? Laat het ons weten! Blijf op de hoogte voor meer updates en mogelijkheden om deel te nemen aan onze creatieve gemeenschap. Tot ziens bij de volgende workshop!

Met vriendelijke groet,

Ram & Sabitrie

(Voor de review klik hier)

Workshop: Eenzaamheid (Wat is eenzaamheid voor jou?) 22 Maart 2024

Op vrijdag 22 maart 2024 organiseerden we voor de tweede keer een workshop dit keer als thema “Eenzaamheidstraining” in buurthuis Tori Oso in Amsterdam.

We waren verheugd om 15 deelnemers te verwelkomen, allen op zoek naar manieren om meer te leren over eenzaamheid en hoe hiermee om te gaan. Het was ons doel om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waar deelnemers niet alleen konden leren, maar ook hun eigen ervaringen konden delen. Met dit in gedachten ontwikkelden we een programma dat zowel informatief als interactief was.

We begonnen met het delen van waardevolle kennis over eenzaamheid. Een belangrijk aspect van onze training was het de gesprekken, waarin deelnemers de kans kregen om hun eigen ervaringen te delen en van elkaar te leren.

Tijdens de meditatieoefening “Kom vrij van je eenzaamheid” was de sfeer gevuld met rust en zelfinzicht, waardoor deelnemers de ruimte kregen om diep naar binnen te kijken en hun gevoelens te verkennen.

Ten slotte mochten alle deelnemers een kracht-/inzichtkaart trekken en kregen ze de beschrijving te horen die bij de kaart hoorde, gericht op hen omdat ze deze ongezien en vanuit hun gevoel hadden gepakt.

De reacties van de deelnemers waren inspirerend. Velen deelden hoe de training hen had geholpen om zich minder alleen te voelen en om nieuwe manieren te ontdekken om verbinding te maken met anderen.

Als coaches voelden we ons vervuld omdat we iets waardevols hadden kunnen bijdragen aan het leven van anderen.

Onze oprechte dank gaat uit naar de organisator, Carmen Rampersad, voor het mogelijk maken van deze waardevolle bijeenkomst.

Ram & Sabitrie

(Voor de reviews klik hier)

Workshop: Zuiveren van Energieën – 19 Feb 2024

We willen graag onze dankbaarheid uitspreken aan iedereen die deelnam aan onze recente workshop “Zuiveren van Energieën” bij Zuiver Geluk Amsterdam. Het was een waar genoegen om jullie te begeleiden op deze reis naar innerlijke zuivering en harmonie.

We zijn verheugd te vernemen dat jullie zeer tevreden waren met de workshop en dat de geboden ervaring waardevol voor jullie was. Jullie positieve feedback en enthousiasme hebben ons diep geraakt en bevestigen ons geloof in de kracht van energiereiniging en zelfontwikkeling.

Als coaches is het onze passie om anderen te begeleiden bij het vinden van balans en het loslaten van negatieve energieën die ons leven kunnen belemmeren.

We hebben genoten van de interactie met jullie en waren onder de indruk van jullie toewijding en openheid om nieuwe technieken te leren en toe te passen. Het was inspirerend om te zien hoe jullie jezelf openstelden voor het proces en stappen zetten richting een meer gebalanceerde en positieve levensstijl.

Het is onze hoop dat de praktische tools en diepgaande oefeningen die we hebben gedeeld, jullie zullen blijven ondersteunen op jullie pad naar innerlijke groei en welzijn. Vergeet niet dat deze reis een voortdurend proces is, en we moedigen jullie aan om de geleerde technieken te blijven gebruiken in jullie dagelijks leven.

We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij een van onze workshops.

Ram & Sabitrie

(Voor de reviews klik hier)

Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar!

De coaches van “Be The Master Of Your Happiness” wensen jou inspirerende kerst en een vervullend nieuwjaar. 

Mogen deze feestdagen, doordrenkt van saamhorigheid, dienen als een tijd van innerlijke rust, liefde, persoonlijke groei en een positieve mindset.

In 2024 staan we weer klaar om je te begeleiden bij het realiseren van je doelen en dromen.

Laat dit nieuw jaar een tijd zijn van persoonlijke ontwikkeling en welzijn, waarin je de mooiste versie van jezelf realiseert, met als doel een gezonder, evenwichtiger en meer vervuld leven.

Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar 2024!

Weerbaarheidstraining

Op vrijdag 8 december 2023 hebben wij met toewijding onze weerbaarheidstraining verzorgd in buurthuis Tori Oso in Amsterdam, als onderdeel van de campagne ‘Stop Geweld tegen Vrouwen’. De reacties van de deelnemers op onze presentatie waren uitermate positief. Naast het delen van waardevolle kennis, hebben we praktische vaardigheden aangereikt om deelnemers beter in staat te stellen zichzelf te beschermen en deze kennis te delen met anderen.

De interactieve sessie omvatte rollenspellen gericht op verdedigingsstrategieën. We hebben specifieke aandacht besteed aan zowel verbale als non-verbale communicatie, waarbij deelnemers de kans kregen om hun vaardigheden in realistische situaties te oefenen. Bovendien hebben we actief gewerkt aan het empoweren van vrouwen, met als doel hen in hun kracht te zetten en aan te moedigen voor zichzelf op te komen.

Deze aanpak bood niet alleen praktische handvatten, maar creëerde ook een veilige omgeving voor diepgaande discussies. Het verheugt ons te zien dat onze inspanningen hebben bijgedragen aan de tevredenheid van de deelnemers en hopelijk aan een grotere bewustwording omtrent weerbaarheid en geweldpreventie binnen de gemeenschap.

De energetische oefeningen en ademhalingstechnieken dienden als een geleidelijke overgang naar een kalme afsluiting, waarbij ze innerlijke reflectie bevorderden en positieve energie versterkten, wat resulteerde in ontspanning en bevordering van welzijn.

Moge de opgedane kennis en ervaringen bijdragen aan een wereld waarin vrouwen vrij zijn van geweld en vol vertrouwen in hun eigen kracht staan. We kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer te delen en bij te dragen aan initiatieven die streven naar een harmonieuze en geweldvrije samenleving.

Onze oprechte dank gaat uit naar de organisator, Carmen Rampersad, voor het mogelijk maken van deze waardevolle bijeenkomst. We moedigen iedereen aan om meer te leren en bij te dragen aan het stoppen van geweld tegen vrouwen via de website: https://www.orangetheworld.nl/.