13 Mei 2024

Workshop: Intuïtieve mandala tekenen

Sabitrie en haar broer Ram zijn een goed team. Afgelopen maandag, 13 mei 2024, kwam dat goed tot uiting. Daarom raad ik iedereen aan om deel te nemen aan een van hun workshops, vooral de ademhalingstechniek. Sabitrie is hier heel goed in, net als haar broer. Je komt echt tot rust bij haar. Haar broer Ram is een fantastische kerel! Hij is ook goed in uitleggen. De Mandala-workshop was een hele mooie ervaring. Heel veel van mijn verleden kwam naar boven toen ik intuïtief begon te tekenen.
Het was top!

Joan.

Op maandag 13 mei 2024 werden Auke en ik door Ram en Sabitrie met warme gevoel opgevangen. We hebben met de rest van de groep eerst de meditatie met de ademhaling oefening gedaan en daarna zijn we begonnen met mandala tekenen. Sabitrie en Sam kunnen goed uitleggen en ze waren heel vriendelijk en erg behulpzaam. Vooral hielden zij er rekening mee dat ik doof was. Uitleg over mandala tekenen was duidelijk en het klopt ook. Het was een leerzame en een leuke workshop met een goede sfeer. Ik kom graag terug maar dan voor een andere workshop.
Warme groet,

Linda.

Voor meer informatie lees onze blog

22 Maart 2024

Workshop: Eenzaamheid – Evaluatie reviews:
  • Vond het Super! Zalig! Heeft mij goed gedaan. Graag nog een paar keren deze sessies.
  • Ik vond het een mooie eye-opener! Dank jullie wel!
  • Goed gedaan, Sabitrie en Ram. Het was een heel intieme, familiaire bijeenkomst geweest. Tot heel gauw weer.
  • Mooie sessie, graag meer diepgang bij de verschillende vormen van eenzaamheid in een vervolg.
  • Vond het top! Heel goed! Inspirerend!
  • Het was boven verwachting. Ik zou jullie graag willen opzoeken op jullie locatie Zuiver Geluk in Oostpoort Amsterdam.

Voor meer informatie lees onze blog

9 Maart 2024

Workshop zuiveren van energieën
In een kleine, intieme setting achter in de winkel van Zuiver Geluk in Amsterdam – Oost heb ik een workshop Zuiveren van Energieën bijgewoond.
We werden warm welkom geheten door Sabitrie en Ram, broer en zus die de workshop met heel veel liefde en passie georganiseerd hebben.
We maakten kennis met de verschillende producten om energieën te reinigen. Alles werd goed uitgelegd en er was ruimte om vragen te stellen. Ook mochten we alle producten ruiken en aanraken om ermee vertrouwd te raken.
We hebben een meditatie- en ademhalingsoefening gedaan, dat was erg fijn. 
We hebben een kaart mogen trekken met daarop een persoonlijke boodschap.
We hebben een uitleg over kleuren ,organen en chakra’s gehad. 
We hebben intenties opgeschreven en met die intenties hebben we onszelf gereinigd van zware energieën door middel van brandende salie onder begeleiding van Sabitrie. 
Het voelde enorm krachtig en daarna voelde ik me verlicht.
De volgende dag moest ik wel weer landen, omdat het veel teweeg heeft gebracht op een positieve manier. 
Ik heb mezelf deze workshop cadeau gedaan, omdat ik het mezelf gunde om beter met energieën om te kunnen gaan. 
Ik raad het daarom zeker aan om deze workshop bij Sabitrie en Ram te volgen.
Ze zijn beiden pure mensen met hun hart op de juiste plek, daarom voelde het ook meteen zo vertrouwd.
Lieve Sabitrie en Ram, dank jullie wel voor deze mooie spirituele reis en dat we op elkaars pad mochten belanden. 
Veel liefs,
Samantha.

7 Maart 2024

Sabitrie heeft mij meerdere keren een hele mooi healing gegeven waarbij het allerbelangrijkste is dat ze mijn in mijn waarde liet en liet inzien hoeveel kracht er in mij zit. Tot de dag van vandaag heb ik iets aan de lessen die zij mij heeft meegegeven maar ook het vertrouwen dat zij in mij heeft. Ik kan Sabitrie van harte aanbevelen.

Fari.

7 Maart 2024

Sabitrie is heel invoelend en kan je teruggeven wat er op een diepere laag speelt, zodat je met vele inzichten rijker weer naar huis gaat. Dit werkt heel helend. 

Groetjes, Karin.

6 Maart 2024

Jullie zijn altijd attent en hebben een luisterend oor.

Patricia.

19 Februari 2024

Workshop “Zuiveren van Energieën” waarin toelichting wordt gegeven over de middelen die je in winkels vindt die gebruikt kunnen worden om energie te reinigen. Fijne groep oefeningen waarin je in bewust wordt van je eigen energie. Een toegankelijke introductie en basis rondom dit brede thema.

Emma.

21 December 2023

“Als je echt, echt klaar bent voor positieve verandering in je leven, laat je dan coachen door Sabitrie. Ik ben in december gestart met het Rode Roos pakket en 3 maanden later is mijn leven behoorlijk veranderd, lichter, zachter. Ik was al een tijd op zoek naar goede coaching die echte impact maakt. Sabitrie maakt het onderscheid door je te vertellen hoe je dat doet; dat is een van haar superkrachten. Ze geeft je tools en technieken waarmee je aan de slag kunt. Het werk doe je zelf, onder haar liefdevolle begeleiding.

Dit coachtraject heeft me veel gebracht: veel inzichten over mezelf, meer zelfliefde, meer innerlijke rust, meer connectie met mijn innerlijk kind, meer connectie met mijn lichaam. De optelsom hiervan is een liefdevolle, zachte vibe die mijn leven (inclusief gezondheid) op een positieve manier beïnvloedt. Ik ben heel blij en dankbaar, en beveel Sabitrie (en Ram) van harte aan!”

Heel veel liefs, Joanna.